MŰSOR

Hazánkban 2009. óta van adásban az Agymenőkre keresztelt sorozat(The Big Bang Theory). A Comedy Central, az RTL és RTL2 tűzte műsorra a külföldön nagy népszerűségnek örvendő sorozatot, jelenleg a Comedy Centralon láthatod az új és régebbi évadokat is, míg Amerikában a CBS sugározza azokat.

Magyarországon
Hol: Comedy Central 

Mikor: minden nap
Melyik: 5. évad
10. évad (szerda este)

Amerikában
Hol: CBS 
Mikor: 2017-2018
???
Melyik: 11. évad

 

 
ÜZENET

Kérek mindenkit a cset szabályainak betartására, főleg mert nem bonyolult. 1) ne hirdesd az oldalad, úgyis kitörlöm. 2) ne szidd az oldalt, vagy valamelyik színészt, kultúráltan persze ellehet mondani a negatív véleményeket is. Egy szerkesztő van az oldalon, Tami. Ha bármi kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan itt!

 
MUNKÁLATOK
Agymenők sorozat 2017
Big Bang Theory
Immár 11. éve tér vissza majd szeptemberben az Agymenők sorozat, mely négy tudós és egy naiv lány történetéből nőtte ki magát Amerika legnézettebb tévésorozatává. Új izgalmak és intelligens csatározások várnak ránk a következő évadban is, melyet Amrikában szeptembertől láthatunk.

"Fiatal Sheldon" 2017
Young Sheldon
Az Agymenők sorozat sikerességén felbuzdulva a készitők a legnépszerűbb és egyben legkülöncebb karaktert kiemelve görcső alá veszik Sheldon múltját, és betekintést nyerhetünk a fiatal tudós gyermekkorába, ami nem sokban különbözött a mostanitól.

Lányként felnőni 2017
Girling Up!
A Girling Up! Mayim Bialik könyve, mely 2017. május 9-án jelent meg. A cime egy érdekes kis szójáték, a "growing up" vagyis a felnőni ige és a "girl", vagyis lány kereszteződéséből jött létre. Sokak ezt egy feminista könyvként irják le, érdemes elolvasni, ha az ember tud angolul.

Egy gyerek, aki olyan, mint Jake 2018
A Kid Like Jake
Alex és Greg nagy reményt fűznek gyermekükhöz, Jakehez, aki okos, ám GI Joe helyett Hamupipőkét választja. Jake tanárai arra biztatják szüleit, hogy segitsenek neki, és nem átalakitó műtétet végeztessenek el fiukon.

 
ELITE AFFILATES

Olyan oldalak, amik nekem tetszettek, szeretem őket, esetleg a barátaim. Lehet jelentkezni a csetben, persze ez nem jelenti azt, hogy akárki kikerül, jelenleg 0 szabad hely van a cserék között., nézz vissza később. Főleg sztárokkal és sorozatokkal foglalkozó oldalakkal cserélek. Ha valaki bezár, lekerül automatikusan.

    
    
    
    

20/20

Jön: -

 

The Walking Dead

 
NAPTÁR

2017-es évben milyen események következnek a sorozat sztárjainak életében? Születésnapok és díjátadók, a sorozattal kapcsolatos fontos dátumok, amiket jobb lejegyezni, hogy ne kerüljenek a felejtés mezejére. A kérdőjeles még bizonytalan.

04.13. 10x21. rész premierje Amerikában
04.27. 10x22. rész premierje Amerikában
04.30. Johnny Galecki és Kunal Nayyar születésnapja
05.04. 10x23. rész premierje Amerikában
05.11. 10x24. az évadzáró rész vetítése Amerikában
05.30. John Ross Bowie születésnapja
06.16. Laurie Metcalf születésnapja

06.23. Melissa Rauch születésnapja
07.21. Comic con megjelenés
07.29. Wil Wheaton születésnapja

09.?? A 11. évad premierje!
09.?? Young Sheldon sorozat indulása
11.30. Kaley Cuoco születésnapja
12.09. Simon Helberg születésnapja
12.12. Mayim Bialik születésnapja
12.15. Az oldal 4 éves

 
INFORMÁCIÓK

Szerkesztő: Tami
Téma: The Big Bang Theory // Agymenők
Nyitás: 2013. december 15.
Design: nr.15. // dream in pink
Készítette: Tami
Elérhetőség: email
Böngésző:
 Opera
Host: Gportal, Sosugary
Kódolás, egyéb: köszönet - Linda - Efruse

Az oldal nem áll kapcsolatban a The Big Bang Theory színészeivel, a rendezővel, senkivel. Ez egy a sorozattal foglalkozó rajongói oldal , ami a rajongók szórakoztatására jött létre! Az oldal és annak galériája saját készítésű és tartalmú, így  tilos a lopás!
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

FŐOLDAL

2017.08.21. 21:07, Tami
forgatási képek

Szerencsére rendben zajlik az Agymenők forgatása, és a szinészek is szivesen osztanak meg a forgatásról képeket, igy nem maradunk információ nélkül sokáig. Az instagramon több "behind the scenes" jellegű kép is feltöltésre került, igy látszik, hogy mindenki szerepelni fog az első részben, Leonard, Sheldon, Penny, Amy, Bernadette, Howard és Raj, valamint Stuart is. Az első részt szeptember 25-én 20.00-kor fogják vetiteni Amerikában. A rész cime pedig: The Proposal-Proposal lesz, ami A lánykérés-lánykérés magyarul. Ez sejtetni engedi, hogy megtudjuk a lánykérésre adott választ, ami az előző évad végén következett be, valószinűleg a Shamy rajongók nagyon várják már ezt a részt. Valamint Jim két megjelenés albumját is feltöltöttem, ugyanis részt vett a TCA Summer Tourson a Young Sheldon cimű sorozat szereplőgárdájával, és a Jimmy Kimmel Live Showban is szerepelt. Minden képet megtaláltok a galériában.

   

   

 

2017.08.11. 20:17, Tami
megkezdődött a forgatás

Erre vártam már egy ideje, végre megkezdődtek az Agymenők munkálatai. A szinészek elkezdték feltöltögetni az ilyenkor szokásos instagram fotókat a szövegkönyvekről és a forgatás szüneteiben készült közös selfiket. A legtöbben az első rész forgatókönyvét posztolták ki, mely pink szinű, de a cimet mindegyikük letakarta valamivel, Kaley egy rubikkockával, Kunal egy tollal, mig Mayim az ujjával., és egy másik képet is feltett, amin Jimmel ülnek Penny volt kanapéján, a következő megjegyzéssel:

"Mérgesen néz rám. Azt mondta, hiányoztam neki. Mindenesetre imádom."

Remélem hamarosan megjelenik még több kép róluk. Ó, és a két elmaradt elit cserém is kikerült végre. Elnézést a késésért.

   

 

2017.08.04. 21:32, Tami
Kaley Ausztráliában nyaral

Mint most mindegyik szinész, Kaley is nyaral és kiélvezi a nyár és a szabadság utolsó pillanatait, ugyanis hamarosan megkezdődik az Agymenők sorozat folytatásának munkálatai, és visszavedlik Pennyvé. Valószinőleg a napokban kezdődik meg a forgatás, addig is nézzük, hol nyaralt  Kaley. Kedvesével ellátogattak Ausztráliába, ahol barátja, Karl Cook szülei laknak. Sydneyben biztosan jártak, ugyanis a közösségi oldalán megosztott képek között felismertem Sydney jellegzetes hidját, a Sydney Harbour Bridge-et a háttérben, ugyanis előtte készült a fotó hajózás közben. A képeken a jókedv uralkodik, látszik, hogy kellemes utazásban volt részük, és Karl szüleivel is töltöttek időt, közös vacsora például, de táncolni is elmentek, és még egy kenguruval is lekapták a szőke szinésznőt. Kaley ezt a megjegyzést biggyesztette az utazásról készült képek mellé:

"Egyeltalán nem szórakoztunk kicsit sem ezen az utazáson Ausztráliában. Köszönet a Cook családnak a másik utazást egy életre... és köszönöm Mr. Cook, hogy önmagad vagy."

Látszik, hogy Kaley nagyon boldog kedvese oldalán, és megtalálja a hétköznapi dolgokban is az örömet. A képeket feltettem a galériában, megtudjátok őket nézni, érdemes.

 

2017.07.28. 19:42, Tami
comic conos képek

Az idei Comic Con rendezvényt már mindenki alig várta, és idén újra az Agymenők rajongói is boldogok lehettek, hiszen kedvenceink egy része megjelent a con-on. Eredetileg csak Jim Parsons és Melissa Rauch nem mentek volna el, de végül Mayim Bialik sem csatlakozott a csapathoz San Diegoba, mert épp egy érdekes dologban vesz részt, nem szólal meg, és épp ezért a Comic cont is kihagyta. Viszont a rendezvényen ott volt Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar, Kevis Sussman, John Ross Bowie és Riki Lindhome, aki a 10. évadban mint visszatérő karakter jelenik meg, bonyolitva a történet szálait. Valószinűleg benne lesz a 11. évadban is, mivel megjelent, ugyanis nem csak a most lejátszott 10. évadról, de a 11. ről is szó volt. A rendezvényre a sztárok egy megánrepülővel érkeztek, amiről szinte mindegyikük készitett egy selfit, ezeket meg is osztották a közösségi oldalainkon, majd ha egyszer eljutok oda, azokat is feltöltöm. Aki eljutott az eseményre, annak biztos sok jóban volt része, a szinészek és a készitők mind aláirtak az eléjük dugott képeket, igy autógrammot is lehetett szerezni. A fényképeket már feltöltöttem a galériában, megtaláljátok a négy képre kattintva, ami elvisz a közös, a csak Kaleyról vagy Johnnyról készültekhez, vagy az autógramosztós fotókhoz.

   

2017.07.16. 20:28, Tami
comic con újra

Már felröppent korábban a pletyka, miszerint az Agymenők sztárjai megjelennek a Comic con-on, amire már pár éve nem volt példa, hogy kettőnél többen, vagy akár bárki megjelenjen a csapatból az eseményen. Most öt év után újra majdnem teljes létszámmal ott lesz a csapat, megerősitették a hirt, igy kapunk majd jópár képet, amin Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar, Mayim Bialik és Kevin Sussman lesznek, mivel ők lesznek a résztvevők. A sztárok listáján kivül az is kiderült, melyik napon nyilik meg az ő paneljük, ez pedig július 21.-én, pénteken lesz, reggel 10 órakkor. Személy szerint már nagyon várom az eseményt, hiszen mióta vége lett a 10. évadnak, és szabadságon vannak a szinészek, nem kerültek elő róluk képek, a Comic con-os eseményeket pedig külön szeretem, és ilyenkor még fotósorozat is készült róluk, ami pláne régen készült.

Továbbá megint jön egy rövid helyzetjelentés, kivel mi történik mostanában, mivel tölrik a maradék szabadidejüket kedvenceink, hiszen nemsokára kezdődik nekik is a munka, de addig is kihasználják a maradék időt. Lássuk!

Kaley Cuoco aktiv pihenéssel tölti mindennapjait, kedvenc hobbiját űzve, a lovaglást, amit ráadásul barátja, Karl társaságában is tud végezni, hiszen a srác profi műlovagló. Együtt szoktak edzeni, elkisérik egymást a másik versenyére, együtt játszanak és pihennek a kutyáikkal. Kaley hires az állatszeretetéről, neki két pitbullja van és egy fehér szőrű, apró termetű kutyusa, aki a Ruby névre hallgat. Barátjának, Karlnak pedig egy bulldogja van. A legújabb őrület viszont Kaley életében egy póni, akivel vicces és aranyos közös képeket tölt fel az instagramjára, #lifewithshmooshy hashtaggel, majd egy saját profilt is létrehozott neki, valószinőleg ezzel is az adoptálást népszerűsitve, hiszen ez a kis póni egy mentett állatka, akit Kaley befogadott.

Melissa Rauchról szó volt az előző cikkbenm és még nem felejtettem el, hogy tartozom a monológja folytatásával, amivel bejelentette a világnak, hogy gyermeket vár. Nagyon örülünk neki, el volt tűnve mostanában, mostmár lehet tudni, miért. Ő nem az a fajta hiresség, aki a magánéletét a közösségi médián éli, igy valószinűleg nem sok képet fog feltölteni magáról, és nagyon kimozdulni sem fog. Bár egy érdekes kérdés felmerül, mi lesz a karaktere, Bernadette sorsa igy? Valószinűleg nem irják ki a sorozatból, hiszen megirták a szerződést, szerintem a sorozat folytatásába beleirnak még egy terhességet, igy nem lesz gond a jelenetekkel, vagy mint régebben például a Jóbarátok sorozatban is Mónikát az utolsó részeknél csak hastól felfelé vette a kamera, vagy hátulról, igy nem volt annyira feltűnő a pocakja.

Johnny Galecki háza nemrégiben leégett, arról újabb hir nem érkezett, viszont a zenéléssel még mindig aktivan foglalkozik, gitározik, dalokat ir, ami szerinte nem könnyű feladat. 

Mayim továbbra is a könyvét népszerűsti, a Girling Up!-ot, és egy új reklámfilmben is szerepel, ami a műanyag flakonokra szeretné felhivni a figyelmünket. Sok olyan terméket használunk, nézzük a legalapvetőbbet, az ásványvizes palackokat, amik műanyagból készülnek, és sok helyen nem is hasznositják ujra, igy ezzel olyan anyagokat hagyunk magunk mögött, ami nem bomlik le, és szennyezi a környezetünket. Ezt a reklámfilmet még nem tettem közzé az oldalon, igy most itt láthatjátok.

Kunal Nayyar kezdetben golffal ütötte el az időt, utazgatott, Angliába, majd Skóciában is járt, a felesége addig Olaszországban nyaralt, majd csatlakozott hozzá, és barátaikhoz, és együtt élvezték a napsütést és a mesés országot is felfedezték. 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG