MŰSOR

Hazánkban 2009. óta van adásban az Agymenőkre keresztelt sorozat(The Big Bang Theory). A Comedy Central, az RTL és RTL2 tűzte műsorra a külföldön nagy népszerűségnek örvendő sorozatot, jelenleg a Comedy Centralon láthatod az új és régebbi évadokat is, míg Amerikában a CBS sugározza azokat.

Magyarországon
Hol: Comedy Central 

Mikor: minden nap
Melyik: 5. évad
10. évad (szerda este)

Amerikában
Hol: CBS 
Mikor: 2017-2018
???
Melyik: 11. évad

 

 
ÜZENET

Kérek mindenkit a cset szabályainak betartására, főleg mert nem bonyolult. 1) ne hirdesd az oldalad, úgyis kitörlöm. 2) ne szidd az oldalt, vagy valamelyik színészt, kultúráltan persze ellehet mondani a negatív véleményeket is. Egy szerkesztő van az oldalon, Tami. Ha bármi kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan itt!

 
MUNKÁLATOK
Agymenők sorozat 2017
Big Bang Theory
Immár 11. éve tér vissza majd szeptemberben az Agymenők sorozat, mely négy tudós és egy naiv lány történetéből nőtte ki magát Amerika legnézettebb tévésorozatává. Új izgalmak és intelligens csatározások várnak ránk a következő évadban is, melyet Amrikában szeptembertől láthatunk.

"Fiatal Sheldon" 2017
Young Sheldon
Az Agymenők sorozat sikerességén felbuzdulva a készitők a legnépszerűbb és egyben legkülöncebb karaktert kiemelve görcső alá veszik Sheldon múltját, és betekintést nyerhetünk a fiatal tudós gyermekkorába, ami nem sokban különbözött a mostanitól.

Lányként felnőni 2017
Girling Up!
A Girling Up! Mayim Bialik könyve, mely 2017. május 9-án jelent meg. A cime egy érdekes kis szójáték, a "growing up" vagyis a felnőni ige és a "girl", vagyis lány kereszteződéséből jött létre. Sokak ezt egy feminista könyvként irják le, érdemes elolvasni, ha az ember tud angolul.

Egy gyerek, aki olyan, mint Jake 2018
A Kid Like Jake
Alex és Greg nagy reményt fűznek gyermekükhöz, Jakehez, aki okos, ám GI Joe helyett Hamupipőkét választja. Jake tanárai arra biztatják szüleit, hogy segitsenek neki, és nem átalakitó műtétet végeztessenek el fiukon.

 
ELITE AFFILATES

Olyan oldalak, amik nekem tetszettek, szeretem őket, esetleg a barátaim. Lehet jelentkezni a csetben, persze ez nem jelenti azt, hogy akárki kikerül, jelenleg 0 szabad hely van a cserék között., nézz vissza később. Főleg sztárokkal és sorozatokkal foglalkozó oldalakkal cserélek. Ha valaki bezár, lekerül automatikusan.

    
    
    
    

20/20

Jön: -

 

The Walking Dead

 
NAPTÁR

2017-es évben milyen események következnek a sorozat sztárjainak életében? Születésnapok és díjátadók, a sorozattal kapcsolatos fontos dátumok, amiket jobb lejegyezni, hogy ne kerüljenek a felejtés mezejére. A kérdőjeles még bizonytalan.

04.13. 10x21. rész premierje Amerikában
04.27. 10x22. rész premierje Amerikában
04.30. Johnny Galecki és Kunal Nayyar születésnapja
05.04. 10x23. rész premierje Amerikában
05.11. 10x24. az évadzáró rész vetítése Amerikában
05.30. John Ross Bowie születésnapja
06.16. Laurie Metcalf születésnapja

06.23. Melissa Rauch születésnapja
07.21. Comic con megjelenés
07.29. Wil Wheaton születésnapja

09.?? A 11. évad premierje!
09.?? Young Sheldon sorozat indulása
11.30. Kaley Cuoco születésnapja
12.09. Simon Helberg születésnapja
12.12. Mayim Bialik születésnapja
12.15. Az oldal 4 éves

 
INFORMÁCIÓK

Szerkesztő: Tami
Téma: The Big Bang Theory // Agymenők
Nyitás: 2013. december 15.
Design: nr.15. // dream in pink
Készítette: Tami
Elérhetőség: email
Böngésző:
 Opera
Host: Gportal, Sosugary
Kódolás, egyéb: köszönet - Linda - Efruse

Az oldal nem áll kapcsolatban a The Big Bang Theory színészeivel, a rendezővel, senkivel. Ez egy a sorozattal foglalkozó rajongói oldal , ami a rajongók szórakoztatására jött létre! Az oldal és annak galériája saját készítésű és tartalmú, így  tilos a lopás!
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

FŐOLDAL

2017.11.09. 14:54, Tami
meghoztam a 11. évad epizód képeit

Szeptemberben kezdődött az új évad, az Agymenők 11. évada, ami rögtön egy fontos résszel kezdődik, hiszen Sheldon megkérdte Amy kezét. Szerintem már sokan megnéztétek az új részeket, igy azoknak abszolút spoilermentesek ezek a képek, de amúgy is általában ezeknél az epizódképeknél csak kis betekintést nyerünk abba, mi történik az adott részben. Ne felejtsétek el, ma lesz az új rész, a 7., The Geology Methodology cimmel, amiben Bert is szerepel majd. 

A feltöltött 8 albumnyi képet a kisképekre kattintva megnézhetitek nagyban és a többi fotót is.

   

   

 

2017.10.27. 20:10, Tami
Kaley rendezvényeken

Sziasztok! Már korábban feltettem Kaley mostanában történt megjelenéseit, ugyanis mostanában többet mozdul ki. Többféle eseményen is részt vett, tévés showműsorban és egyéb rendezvényeken. Fekete ruhákra voksolt ezeknél a megjelenéseknél, virágos, zakós, nőies darabok ezek. A The Talk cimű beszélgetős műsorba még a póniját is, akit adoptált, elvitte, a nők persze simogatták, és közös selfie is készült Smooshyval. Ha érdekelnek, a róla készült képek, akkor a kisképekre kattintva eljutsz az albumokhoz.

   

 

2017.10.07. 19:28, Tami
Kaley fotósorozatai

Kaleyről általában több kép jelenik meg, több eseményen láthatjuk, igy most is két, róla készült fotósorozattal érkeztem. Az egyik különösen tetszik, hiszen nemcsak, hogy szép a képeken, de viccesek is a fotók, ugyanis a kutyáival játrszik rajtuk, labdát fognak meg, az egyiken pedig maga Kaley vetődik a teniszlabdáért. A másik fotósorozatban extravagáns szerelésekben pózol az Alexa magazinnak, a fotókat pedig John Russo lőtte róla, aki sok sztárt lencsevégre kapott már.

   

   

 

2017.10.02. 18:46, Tami
események ősszel

Sziasztok! Egy ideig nem voltam elérhető, sok munka, stb, nem magyarázkodunk. :) De most itt vagyok, és aki szemfüles volt, már tudja, hogy előző héten, 25-én volt az első része a 11. évadnak! Kedvenceink viszont megjelentek pár eseményen, úgyhogy most hoztam képet Kaleyről, Jimről és Kunalról. Jim megjelent az idei Emmy dijatadón, ahol ő adott át dijat, a Young Sheldon főszereplőjével. Kunal az előtte tartandó ünnepségen vett részt, amin a jelölteket ünnepelték. Erre elkisérte felesége is, Neha. Együtt egy film premierjén is megjelentek, laza öltözékben. Kaley pedig egy márka népszerűsitése miatt volt a Panera Bread nevű megnyitón. A napokban érkezik a többi hir, a képeket addig megnézhetitek a galériában, ahol immár 11.321 db kép közül válogathattok.

   

 

2017.08.21. 21:07, Tami
forgatási képek

Szerencsére rendben zajlik az Agymenők forgatása, és a szinészek is szivesen osztanak meg a forgatásról képeket, igy nem maradunk információ nélkül sokáig. Az instagramon több "behind the scenes" jellegű kép is feltöltésre került, igy látszik, hogy mindenki szerepelni fog az első részben, Leonard, Sheldon, Penny, Amy, Bernadette, Howard és Raj, valamint Stuart is. Az első részt szeptember 25-én 20.00-kor fogják vetiteni Amerikában. A rész cime pedig: The Proposal-Proposal lesz, ami A lánykérés-lánykérés magyarul. Ez sejtetni engedi, hogy megtudjuk a lánykérésre adott választ, ami az előző évad végén következett be, valószinűleg a Shamy rajongók nagyon várják már ezt a részt. Valamint Jim két megjelenés albumját is feltöltöttem, ugyanis részt vett a TCA Summer Tourson a Young Sheldon cimű sorozat szereplőgárdájával, és a Jimmy Kimmel Live Showban is szerepelt. Minden képet megtaláltok a galériában.

   

   

 

2017.08.11. 20:17, Tami
megkezdődött a forgatás

Erre vártam már egy ideje, végre megkezdődtek az Agymenők munkálatai. A szinészek elkezdték feltöltögetni az ilyenkor szokásos instagram fotókat a szövegkönyvekről és a forgatás szüneteiben készült közös selfiket. A legtöbben az első rész forgatókönyvét posztolták ki, mely pink szinű, de a cimet mindegyikük letakarta valamivel, Kaley egy rubikkockával, Kunal egy tollal, mig Mayim az ujjával., és egy másik képet is feltett, amin Jimmel ülnek Penny volt kanapéján, a következő megjegyzéssel:

"Mérgesen néz rám. Azt mondta, hiányoztam neki. Mindenesetre imádom."

Remélem hamarosan megjelenik még több kép róluk. Ó, és a két elmaradt elit cserém is kikerült végre. Elnézést a késésért.

   

 

2017.08.04. 21:32, Tami
Kaley Ausztráliában nyaral

Mint most mindegyik szinész, Kaley is nyaral és kiélvezi a nyár és a szabadság utolsó pillanatait, ugyanis hamarosan megkezdődik az Agymenők sorozat folytatásának munkálatai, és visszavedlik Pennyvé. Valószinőleg a napokban kezdődik meg a forgatás, addig is nézzük, hol nyaralt  Kaley. Kedvesével ellátogattak Ausztráliába, ahol barátja, Karl Cook szülei laknak. Sydneyben biztosan jártak, ugyanis a közösségi oldalán megosztott képek között felismertem Sydney jellegzetes hidját, a Sydney Harbour Bridge-et a háttérben, ugyanis előtte készült a fotó hajózás közben. A képeken a jókedv uralkodik, látszik, hogy kellemes utazásban volt részük, és Karl szüleivel is töltöttek időt, közös vacsora például, de táncolni is elmentek, és még egy kenguruval is lekapták a szőke szinésznőt. Kaley ezt a megjegyzést biggyesztette az utazásról készült képek mellé:

"Egyeltalán nem szórakoztunk kicsit sem ezen az utazáson Ausztráliában. Köszönet a Cook családnak a másik utazást egy életre... és köszönöm Mr. Cook, hogy önmagad vagy."

Látszik, hogy Kaley nagyon boldog kedvese oldalán, és megtalálja a hétköznapi dolgokban is az örömet. A képeket feltettem a galériában, megtudjátok őket nézni, érdemes.

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok