MŰSOR

Hazánkban 2009. óta van adásban az Agymenőkre keresztelt sorozat(The Big Bang Theory). A Comedy Central, az RTL és RTL2 tűzte műsorra a külföldön nagy népszerűségnek örvendő sorozatot, jelenleg a Comedy Centralon láthatod az új és régebbi évadokat is, míg Amerikában a CBS sugározza azokat.

Magyarországon
Hol: Comedy Central 

Mikor: minden nap
Melyik: 5. évad
10. évad (szerda este)

Amerikában
Hol: CBS 
Mikor: 2017-2018
???
Melyik: 11. évad

 

 
ÜZENET

Kérek mindenkit a cset szabályainak betartására, főleg mert nem bonyolult. 1) ne hirdesd az oldalad, úgyis kitörlöm. 2) ne szidd az oldalt, vagy valamelyik színészt, kultúráltan persze ellehet mondani a negatív véleményeket is. Egy szerkesztő van az oldalon, Tami. Ha bármi kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan itt!

 
MUNKÁLATOK
Agymenők sorozat 2017
Big Bang Theory
Immár 11. éve tér vissza majd szeptemberben az Agymenők sorozat, mely négy tudós és egy naiv lány történetéből nőtte ki magát Amerika legnézettebb tévésorozatává. Új izgalmak és intelligens csatározások várnak ránk a következő évadban is, melyet Amrikában szeptembertől láthatunk.

"Fiatal Sheldon" 2017
Young Sheldon
Az Agymenők sorozat sikerességén felbuzdulva a készitők a legnépszerűbb és egyben legkülöncebb karaktert kiemelve görcső alá veszik Sheldon múltját, és betekintést nyerhetünk a fiatal tudós gyermekkorába, ami nem sokban különbözött a mostanitól.

Lányként felnőni 2017
Girling Up!
A Girling Up! Mayim Bialik könyve, mely 2017. május 9-án jelent meg. A cime egy érdekes kis szójáték, a "growing up" vagyis a felnőni ige és a "girl", vagyis lány kereszteződéséből jött létre. Sokak ezt egy feminista könyvként irják le, érdemes elolvasni, ha az ember tud angolul.

Egy gyerek, aki olyan, mint Jake 2018
A Kid Like Jake
Alex és Greg nagy reményt fűznek gyermekükhöz, Jakehez, aki okos, ám GI Joe helyett Hamupipőkét választja. Jake tanárai arra biztatják szüleit, hogy segitsenek neki, és nem átalakitó műtétet végeztessenek el fiukon.

 
ELITE AFFILATES

Olyan oldalak, amik nekem tetszettek, szeretem őket, esetleg a barátaim. Lehet jelentkezni a csetben, persze ez nem jelenti azt, hogy akárki kikerül, jelenleg 0 szabad hely van a cserék között., nézz vissza később. Főleg sztárokkal és sorozatokkal foglalkozó oldalakkal cserélek. Ha valaki bezár, lekerül automatikusan.

    
    
    
    

20/20

Jön: -

 

The Walking Dead

 
NAPTÁR

2017-es évben milyen események következnek a sorozat sztárjainak életében? Születésnapok és díjátadók, a sorozattal kapcsolatos fontos dátumok, amiket jobb lejegyezni, hogy ne kerüljenek a felejtés mezejére. A kérdőjeles még bizonytalan.

04.13. 10x21. rész premierje Amerikában
04.27. 10x22. rész premierje Amerikában
04.30. Johnny Galecki és Kunal Nayyar születésnapja
05.04. 10x23. rész premierje Amerikában
05.11. 10x24. az évadzáró rész vetítése Amerikában
05.30. John Ross Bowie születésnapja
06.16. Laurie Metcalf születésnapja

06.23. Melissa Rauch születésnapja
07.21. Comic con megjelenés
07.29. Wil Wheaton születésnapja

09.?? A 11. évad premierje!
09.?? Young Sheldon sorozat indulása
11.30. Kaley Cuoco születésnapja
12.09. Simon Helberg születésnapja
12.12. Mayim Bialik születésnapja
12.15. Az oldal 4 éves

 
INFORMÁCIÓK

Szerkesztő: Tami
Téma: The Big Bang Theory // Agymenők
Nyitás: 2013. december 15.
Design: nr.15. // dream in pink
Készítette: Tami
Elérhetőség: email
Böngésző:
 Opera
Host: Gportal, Sosugary
Kódolás, egyéb: köszönet - Linda - Efruse

Az oldal nem áll kapcsolatban a The Big Bang Theory színészeivel, a rendezővel, senkivel. Ez egy a sorozattal foglalkozó rajongói oldal , ami a rajongók szórakoztatására jött létre! Az oldal és annak galériája saját készítésű és tartalmú, így  tilos a lopás!
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

FŐOLDAL

2017.07.28. 19:42, Tami
comic conos képek

Az idei Comic Con rendezvényt már mindenki alig várta, és idén újra az Agymenők rajongói is boldogok lehettek, hiszen kedvenceink egy része megjelent a con-on. Eredetileg csak Jim Parsons és Melissa Rauch nem mentek volna el, de végül Mayim Bialik sem csatlakozott a csapathoz San Diegoba, mert épp egy érdekes dologban vesz részt, nem szólal meg, és épp ezért a Comic cont is kihagyta. Viszont a rendezvényen ott volt Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar, Kevis Sussman, John Ross Bowie és Riki Lindhome, aki a 10. évadban mint visszatérő karakter jelenik meg, bonyolitva a történet szálait. Valószinűleg benne lesz a 11. évadban is, mivel megjelent, ugyanis nem csak a most lejátszott 10. évadról, de a 11. ről is szó volt. A rendezvényre a sztárok egy megánrepülővel érkeztek, amiről szinte mindegyikük készitett egy selfit, ezeket meg is osztották a közösségi oldalainkon, majd ha egyszer eljutok oda, azokat is feltöltöm. Aki eljutott az eseményre, annak biztos sok jóban volt része, a szinészek és a készitők mind aláirtak az eléjük dugott képeket, igy autógrammot is lehetett szerezni. A fényképeket már feltöltöttem a galériában, megtaláljátok a négy képre kattintva, ami elvisz a közös, a csak Kaleyról vagy Johnnyról készültekhez, vagy az autógramosztós fotókhoz.

   

2017.07.16. 20:28, Tami
comic con újra

Már felröppent korábban a pletyka, miszerint az Agymenők sztárjai megjelennek a Comic con-on, amire már pár éve nem volt példa, hogy kettőnél többen, vagy akár bárki megjelenjen a csapatból az eseményen. Most öt év után újra majdnem teljes létszámmal ott lesz a csapat, megerősitették a hirt, igy kapunk majd jópár képet, amin Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar, Mayim Bialik és Kevin Sussman lesznek, mivel ők lesznek a résztvevők. A sztárok listáján kivül az is kiderült, melyik napon nyilik meg az ő paneljük, ez pedig július 21.-én, pénteken lesz, reggel 10 órakkor. Személy szerint már nagyon várom az eseményt, hiszen mióta vége lett a 10. évadnak, és szabadságon vannak a szinészek, nem kerültek elő róluk képek, a Comic con-os eseményeket pedig külön szeretem, és ilyenkor még fotósorozat is készült róluk, ami pláne régen készült.

Továbbá megint jön egy rövid helyzetjelentés, kivel mi történik mostanában, mivel tölrik a maradék szabadidejüket kedvenceink, hiszen nemsokára kezdődik nekik is a munka, de addig is kihasználják a maradék időt. Lássuk!

Kaley Cuoco aktiv pihenéssel tölti mindennapjait, kedvenc hobbiját űzve, a lovaglást, amit ráadásul barátja, Karl társaságában is tud végezni, hiszen a srác profi műlovagló. Együtt szoktak edzeni, elkisérik egymást a másik versenyére, együtt játszanak és pihennek a kutyáikkal. Kaley hires az állatszeretetéről, neki két pitbullja van és egy fehér szőrű, apró termetű kutyusa, aki a Ruby névre hallgat. Barátjának, Karlnak pedig egy bulldogja van. A legújabb őrület viszont Kaley életében egy póni, akivel vicces és aranyos közös képeket tölt fel az instagramjára, #lifewithshmooshy hashtaggel, majd egy saját profilt is létrehozott neki, valószinőleg ezzel is az adoptálást népszerűsitve, hiszen ez a kis póni egy mentett állatka, akit Kaley befogadott.

Melissa Rauchról szó volt az előző cikkbenm és még nem felejtettem el, hogy tartozom a monológja folytatásával, amivel bejelentette a világnak, hogy gyermeket vár. Nagyon örülünk neki, el volt tűnve mostanában, mostmár lehet tudni, miért. Ő nem az a fajta hiresség, aki a magánéletét a közösségi médián éli, igy valószinűleg nem sok képet fog feltölteni magáról, és nagyon kimozdulni sem fog. Bár egy érdekes kérdés felmerül, mi lesz a karaktere, Bernadette sorsa igy? Valószinűleg nem irják ki a sorozatból, hiszen megirták a szerződést, szerintem a sorozat folytatásába beleirnak még egy terhességet, igy nem lesz gond a jelenetekkel, vagy mint régebben például a Jóbarátok sorozatban is Mónikát az utolsó részeknél csak hastól felfelé vette a kamera, vagy hátulról, igy nem volt annyira feltűnő a pocakja.

Johnny Galecki háza nemrégiben leégett, arról újabb hir nem érkezett, viszont a zenéléssel még mindig aktivan foglalkozik, gitározik, dalokat ir, ami szerinte nem könnyű feladat. 

Mayim továbbra is a könyvét népszerűsti, a Girling Up!-ot, és egy új reklámfilmben is szerepel, ami a műanyag flakonokra szeretné felhivni a figyelmünket. Sok olyan terméket használunk, nézzük a legalapvetőbbet, az ásványvizes palackokat, amik műanyagból készülnek, és sok helyen nem is hasznositják ujra, igy ezzel olyan anyagokat hagyunk magunk mögött, ami nem bomlik le, és szennyezi a környezetünket. Ezt a reklámfilmet még nem tettem közzé az oldalon, igy most itt láthatjátok.

Kunal Nayyar kezdetben golffal ütötte el az időt, utazgatott, Angliába, majd Skóciában is járt, a felesége addig Olaszországban nyaralt, majd csatlakozott hozzá, és barátaikhoz, és együtt élvezték a napsütést és a mesés országot is felfedezték. 

2017.07.13. 10:25, Tami
Babyboom az Agymenőknél

Aki végignézte már a 10. évadot is az Agymenőkben, az már tudhatja, hogy Bernadettenek és Howardnak gyermeke született. Érdekes fordulat történt, ugyanis a Bernadettet alakito szinésznő, Melissa Rauch szintén terhes! Ő jelentette be az instagram oldalán, ahol mellékelt egy linket, ami a glamour magazin egyik cikkéhez vezet, ami erről számol be részletesebben. Ő maga ezt irta az insgramjára:

"Van pár hirem, amit szeretnék megosztani veletek... Kérlek kattintsatok az adatlapomon lévő linkre. Köszönet mindenért, mint mindig, a szeretetetekért és támogatásotokért. Puszi"

A glamour cikk pedig arról szól, hogy Melissa és férje Winston 2017 őszére várják első gyermeküket. Igy kezdi a monológját:

"Itt az egyetlen kijelentés a terhességemről..."  Melissa most feletébb boldog, de ha őszinte akar lenni, rémült is, ugyanis egyszer már elveszitett egy babát, meg van ijedve, hogy ez úra megtörténhet vele. Furcsán érzi magát, hogy ezt bejelentette, és inkább várna arra, hogy a gyermeke a főiskolára menjen, és arról számolhasson be, de úgy érzi, meg kell tennie ezt a bejelentést, mielőtt valaki más tenné meg először.

"Abban az időben, mikor gyötrődtem a magzat elvesztése miatt és a termékenységi problémákkal, minden örömteli, babavárós bejelentésnél úgy éreztem, mintha tőrt szúrtak volna a szivembe. Ez nem azt jelenti, hogy nem örültem ezeknek az embereknek, de azt gondoltam: Miért képesek ezek a ragyogó, gondtalan, termékeny nők arra, amire én nem? Azonnal bűntudatot és szégyent éreztem, amiért ezt az irigységet éreztem - hivhatnánk akár a "viszály körének". Mindig olyan akartam lenni, aki csak a saját dolgára figyel, de a gyermekvárásnál kihivásnak bizonyult. Tehát amikor arra gondoltam, megosztom a hirt, hogy ezt a babát várom, csak arra tudtam gondolni, hogy egy másik nő a veszteségét gyászolja éppen, ahogyan én tettem, aggódva, hogy többé nem lehet terhes, és olvas az én kis úton lévő csomagomról. 

(Csak hogy tisztázzuk, nem azt mondom, hogy mindenkinek, aki nyilvánosan bejelenti az örömhirt, bekell számolnia hogyan jutott el idáig. Én személy szerint csak azt akartam kifejezni, ami tapasztaltam, abban a reményben, hogy kis mértékben talán segithet valakinek, aki hasonló fájdalmakon megy át. 

A vetélés, amit megtapasztaltam, az egyik legmélyebb bánatom volt, amit valaha éreztem az életben. Megindult egy depresszió, ami megmaradt. A gyermekünk képe az ultrahangos motinoron - mozgás nélkü, szivverés nélkül, - miután láttuk, hogy ugyanaz a kis sziv egészséges és villog, csak két héttel ezelőtt, teljesen elvakitott és kisértett minket a mai napig. Vártam a szomorúságból való felemelkedést, de nem jött... Persze voltak boldog pillanataim, és az élet ment tovább, de a szivfájdalom mindig lesben állt. Az elkerülhetetlen emlékeztetők, mint a nem teljesitett esedékesség napja, előjött, mint egy nehéz felhő. Egy nap, amit egyszer olyan izgatottam bejelöltem, most egy emlék volt az összetört álmaimról. Folyamatosan azt kivántam, hogy a kétségbeesetten magányos érzés a testemből eltűnjön.Nem segitett az sem, hogy ezekkel a gondolatokkal szemben is harcolnom kellett: "Mostanra már túl kéne lenned ezen."  és "Emberek sokkal rosszabb dolgokon is keresztül mennek." (Mondanom kell, hogy nagyszerű vagyok az ön szánakozásban?) Amire rájöttem az az, hogy nem beszélünk olyan nyiltan ezekről a dolgokról, ahogyan kellene, igy megfelelő sablon sincs rá, hogyan kéne ezeket az érzéseket feldolgozni Nem szükségszerűen temetésre mész, és nem veszel ki szabadságot, hogy gyászolj, de ez nem változtatja meg azt a tényt, hogy valami értékeset váratlanul elvettek az életedből. ..."

Folytatódik a szöveg még hosszan, igyekszem tovább forditani, de mindenképpen megakartam előbb osztani veletek a fő hirt, hogy Melissa babát vár. Ezeket a sorokat olvasva tisztában lehetünk vele, milyen nehéz most neki. Én nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen velük. Remélem egészséges babát fog világra hozni. A szöveg forditása hamarosan folytatódik.

   

2017.06.28. 21:52, Tami
leégett Johnny háza

Johnny Galeckinek van egy ranche Santa Margaritában, Kaliforniában. Sajnos a nyáron mindig előfordulnak tüzek világszerte, igy most az ő farmja került veszélybe. Kedd éjszaka kezdődött a tűz, amiben sajnos a szinész háza is odalett, szerencsére nem tartózkodott éppen a ranchen. Johnny egy közleményben köszönte meg a hatóságok munkáját, akik próbálták, és próbálják eloltani a tüzeket az államban. A közleményből érezhető, hogy nem is inkább az ingóságaiért aggódott, hanem örült, hogy az embereknek nem esett bajuk. Úgy gondolja, hogy a tűzesetek után úgyis mindent újra lehet kezdeni, és az emberi életek pótolhatatlanok. Természetesen igaza van, remélem rendbe jön minden, és hamarosan felépiti újra az otthonát, ami sok örömet okozott neki eddig is, és a továbbiakban is valószinűleg.

A hirt egyébként a Joy magazin online része is lehozta, igy ott részletesebben olvashattok a hirről, ha érdekel titeket. www.joy.hu

2017.06.27. 21:22, Tami
Johnny CMT Music Awardson

Johnny Galecki volt az egyik dijátadó az idei év CMT Music Awardsán. És hogy pontosan mi ie ez a dijátadó? Amerikában igen népszerű a country zene, és a CMT a Country Music Televison röviditése, ami pedig egy csatorna, ahol a country imádók hallgathatják a zenét illetve  videóklippeket csodálhatják. Minden évben Nashvilleben rendezik meg ezt az ünnepséget, idén június 7-án került megrendezésre, és ezen az estén Johnny is megjelent, egy igen elegáns öltönyben, új frizurával ráadásul. Göndör hajába ezúttal szőke melirt tetetett, és az állán, a szakállában megjelentek az ősz hajszálak. A szinész nem igazán mutatta meg magát az utóbbi időben, A körök cimű filmje premierjén láttuk hivatalosan utoljára, de fellépett barátai, a Randy Houser zenekarral, beült a dobokhoz egy szám erejéig, ami egyes források szerint nagyon ütős volt, és szétszedte a dobokat a koncert alatt. 

Továbbá Jim egy új produkcióban vesz részt, aminek a cime "A Kid Like Jake", ami az én forditásomban úgy hangzik, hogy "Egy gyerek, aki olyan, mint Jake". A produkció 2018-ban lesz kész, már forgatják, Jimről jelentek is meg forgatási képek, ő ugyanis Jake édesapját fogja alakitani. Bal oldalt a projektek menüpont alatt megtaláljátok a forgatáson készült képpel, és a film rövid leirásával.

   

2017.06.23. 22:01, Tami
boldog születésnapot Melissa

Melissa Rauch, alias (Bernadett Rostenkowski-Wolowitz) ma ünnepli 37. életévét. A gyönyörű szinésznő szerintem abszolút nem néz ki 37 évesnek, alacsony termetével, szőke fürtjeivel inkább a huszas évei végét taposó fiatal és sikeres nőnek annál inkább. Születésnapját férjével és szeretteivel ünnepli, remélem jól telik számára ez a nap, hiszen a születésnapok mindig különlegesek. Szinészkollégái, és egyben barátai is felköszöntötték őt e jeles napon.

Mayim: "Szereztem egy testvért, amikor beléptem az öltözőbe, emellé a kedves, nagylelkű, tehetséges, brilliáns komikus, és inspiráló nő mellé. Boldog születésnapot Melissa."

2017.06.22. 20:45, Tami
új design az oldalon

Sziasztok! Fogadjátok sok szeretettel, és megbecsecsüléssel az én lassú kezeim munkáját :D az oldal 15. designját. Mint mindig, most is én magam szenvedtem meg vele, ahogy néha mással is előfordul, a fejléc viszonylag hamar kész lett, a kódolással szenvedtem sokat, pedig az se volt bonyolult, pláne mert a nagyja az előző kód, csak kicsit átirva. Remélem a cserék nem haragszanak meg, mert több napig nem volt elérhető az oldal, de most itt vagyok, egy szines kinézettel, amin ráadásul Kaley van. Már mikor kijött ez a fotósorozat tudtam, hogy majd felakarom egyszer használni, és design lesz belőle, de minden szineszt szerettem volna kitenni a fejlecre, nem csak Kaley, hiába az ő képei a kedvenceim. Az elite részleg meg fog újulni még, de már nem akartam tovább húzni az időt, a napokban azt is frissitem, aktualizálom, és új képet kapnak a cserék megint. Köszönöm a türelmeteket, legyen szép napotok!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok